'Schuurs heeft naast Fiorentina meer Italiaanse aanbidders'

23 juli 2022, 10:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De naam van Perr Schuurs gaat deze dagen flink rond in het Italiaanse geruchtencircuit. Naast Fiorentina zouden ook andere clubs in de Serie A oren hebben naar een samenwerking met de 22-jarige verdediger van Ajax.

De Italiaanse transferexpert Gianluca Di Marzio claimt dat Schuurs op de radar van Torino en Bologna is verschenen. Zij zouden echter minder concreet zijn dan Fiorentina. La Viola heeft Schuurs geïdentificeerd als vervanger van Nikola Milenkovic, die in de belangstelling staat van Internazionale.

Schuurs zou volgens de Italiaanse berichtgeving voor een transfersom van tien à elf miljoen euro op te halen zijn bij Ajax. Maar of de Amsterdammers willen meewerken aan een vertrek van de verdediger, is nog maar de vraag. Schuurs is in principe de stand-in van Jurriën Timber, die dit seizoen samen met de van Rangers overgekomen Calvin Bassey het centrale duo moet vormen.

Schuurs vindt de tijd rijp om wekelijks aan spelen toe te komen. Bij Ajax lijkt die kans op dit moment echter niet groot. "We zullen de aankomende weken gaan kijken en gesprekken gaan voeren over wat het beste voor mij is en wat Ajax wil. Ik heb natuurlijk met de trainer gesproken. Het is niet voor niets dat Ajax me totaal niet wil laten gaan. Op dit moment heb ik er vertrouwen in en moet ik laten zien wat ik kan. Meer kan ik niet doen", zei Schuurs onlangs tegen Ziggo Sport.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kan me niet voorstellen ,echt een fortuna sittard niveau.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen