Babel traint niet meer bij Ajax en vindt nieuwe club in Turkije

23 juli 2022, 10:15   Bijgewerkt: 23 juli 2022, 11:38

Ryan Babel is ook volgend seizoen actief in Turkije. De 35-jarige aanvaller heeft zich voor twee jaar verbonden aan Eyüpspor, dat het voorbije seizoen als zesde eindigde op het tweede Turkse niveau.

"Ik ben erg blij om hier te zijn", reageert Babel via de officiële kanalen van zijn nieuwe werkgever op het nieuws. "Ik ben naar een club gekomen die kampioen wil worden en ik ga mijn best doen om Eyüpspor naar het kampioenschap te leiden."

Babel stond tot eind vorige maand onder contract bij Galatasaray. De Turkse club besloot het aflopende contract van de 69-voudig Oranje-international niet te verlengen, waarna voor Babel de zoektocht naar een nieuwe club begon. In de tussentijd hield hij voor korte tijd zijn conditie op peil op De Toekomst, waar hij bij Jong Ajax met open armen werd verwelkomd.

Eyüpspor is voor Babel zijn tiende club. De routinier begon zijn carrière bij Ajax en kwam daarna uit voor Liverpool, 1899 Hoffenheim, weer Ajax, Kasimpasa, Al-Ain, Deportivo La Coruña, Besiktas, Fulham, Galatasaray, weer Ajax en weer Galatasaray. Bij Eyüpspor gaat hij voor het eerst op het tweede niveau spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Folcwijn
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik denk dat we hem na zijn carrière wekelijks zien aanschuiven bij Harry Mens....

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen