Sávio wijst naar PSV-legendes: "Wist zeker dat ik hier naartoe wilde"

22 juli 2022, 19:14

Sávio is blij dat hij zich eindelijk speler van PSV mag noemen. De aanvaller beleefde een onzekere zomer, maar het wachten werd uiteindelijk beloond. Hij mag zich komend seizoen laten zien in Eindhoven om zich verder in de kijker te spelen bij de City Football Group.

"Ik was heel zenuwachtig, omdat ik heel graag naar PSV wilde. Ik had mijn zaakwaarnemer al de opdracht gegeven om contact te zoeken met deze club", vertelt de voetballer, die deze zomer door Atletico Mineiro werd verkocht aan de City Football Group. Hij staat onder contract bij het Franse Troyes, maar wordt dus meteen in het Philips Stadion gestald. "Ik ben supertrots dat ik hier mag zijn. Dit is de mooiste dag uit mijn leven. Ik hoop mijn steentje bij te dragen en veel te leren. En de ervaring neem ik mee voor de rest van mijn leven."

Lees ook: PSV heeft Sávio eindelijk binnen: "Enorm overtuigd van zijn talent"

De aanvaller wil de supporters vermaken. "Ik ben een snelle, behendige speler. Ik wil belangrijk zijn met doelpunten en assists", vertelt Sávio voor de camera van PSV TV. Voor de aanvaller is het een eer om het rood-witte shirt aan te trekken. "Ik heb me verdiept in de club. Ronaldo en Romario hebben hier ook gevoetbald. Toen wist ik zeker dat ik hier ook naartoe wilde. Ik ga mijn best doen om net zoveel te bereiken als die twee."

De huurling, die door de City Football Group wordt gezien als toekomstige aanvaller van Manchester City, komt niet helemaal blanco naar Eindhoven. Met meerdere spelers heeft hij al even gesproken. "Ik heb contact gehad met Mauro Júnior, André Ramalho en Carlos Vinícius. Ze stuurden allemaal een berichtje toen ze hoorden dat ik zou komen. Ik vind het mooi dat ik met hen kan spelen. Het voelt alsof ik hier al jaren ben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen