'Barça sorteert voor op Chelsea-deal en wil winkelen bij La Liga-club'

22 juli 2022, 16:58

FC Barcelona denkt aan Íñigo Martínez om de defensie te versterken. De club leek in eerste instantie in te zeten op Jules Koundé, maar de mandekker van Sevilla lijkt op weg naar Chelsea. Daarom zoeken de Catalanen naar een alternatief. Daarbij zou de verdediger van Athletic Club in beeld zijn gekomen.

De Spaans international heeft nog maar een eenjarig contract bij de club uit Bilbão. Er werd wel gepraat over een nieuwe verbintenis, maar die gesprekken hebben tot op heden niets opgeleverd. Daar wil Barça nu van profiteren. Doordat hij nog maar een kortlopende verbintenis heeft, hoeft de club uit de badplaats niet de hoofdprijs te betalen.

El Mundo Deportivo stelt dat de sportief directeur van Barça inmiddels al contact heeft opgenomen met de competitiegenoot om te praten over een deal. De beleidsbepalers van Atletic Club lijken met hun rug tegen de meer te staan. Martínez wil graag vertrekken. Als hij nu niet weg mag, zal hij volgend seizoen gratis de deur uitlopen. Daarom lijkt het waarschijnlijk dat de partijen elkaar aan de onderhandelingstafel wel gaan vinden.

César Azpilicueta

Overigens kan de transfer van Koundé naar Chelsea ook een voordeel hebben voor Barça. Die club aast al langer op de komst van Cesar Azpilicueta, maar tot dusver kwamen de Londenaren en de La Liga-club niet tot een overeenkomst. Als de Engelsen de mandekker van Sevilla overnemen, lijkt de Spanjaard geen rol van betekenis meer te spelen op Stamford Bridge. Mogelijk is een transfer van de mandekker, die ook als vleugelverdediger uit de voeten kan, dan een stap dichterbij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen