Dortmund doet met Bellingham wat met Haaland niet lukte: speler blijft

22 juli 2022, 16:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Borussia Dortmund doet deze zomer met Jude Bellingham wat niet lukte met Erling Haaland: de voetballer blijft hoe dan ook. Liverpool deed navraag bij de Bundesligaclub, maar het antwoord was duidelijk: de Engelsman is deze zomer niet te koop. Zelfs voor honderd miljoen euro is een transfer onbespreekbaar op dit moment.

Volgende zomer zou er wel gepraat kunnen worden over een transfer, weet Fabrizio Romano. Mocht Liverpool dan nog steeds zaken willen doen, zal het de concurrentiestrijd aan moeten gaan met Real Madrid. De Spaanse landskampioen zou in de voetballer de perfecte opvolger van Luka Modric zien, die richting het einde van zijn carrière gaat.

Bellingham maakte twee seizoenen geleden de opvallende overstap van Birmingham City naar de Duitse topclub. Dat bleek een uitstekende zet te zijn van club en speler. De negentienjarige middenvelder werd razendsnel basisspeler en mag zich inmiddels ook international van Engeland noemen. Al vijftien interlands heeft hij achter zijn naam staan. Tot dusver speelde hij negentig wedstrijden voor Dortmund, waarin hij goed was voor tien treffers en achttien assists. Hij lijkt nu zijn laatste seizoen in het Rührgebied in te gaan.

Real Madrid verjongt

De interesse van Real Madrid is wel te verklaren, gezien de afgelopen transferperiodes. De Madrilenen legden afgelopen zomer al dertig miljoen euro neer voor Eduardo Camavinga, terwijl deze zomer tientallen miljoenen werden neergelegd voor Aurélien Tchouameni. De club is bezig met een flinke verjongingsslag op het middenveld. Toni Kroos, Modric en Casemiro zijn allemaal de dertig al gepasseerd, waardoor vers bloed op korte termijn nodig is. Bellingham moet het middenveld van de toekomst complementeren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen