'Memphis Depay krijgt nieuwe optie in Premier League'

22 juli 2022, 15:43

Memphis Depay wordt richting de uitgang geduwd bij FC Barcelona. Meerdere clubs willen de 28-jarige aanvaller een uitweg bieden. Zo ook Newcastle United, claimt Sport.

Voor Memphis zou deze zomer een einde kunnen komen aan zijn dienstverband bij Barcelona. De Oranje-international wil het liefst blijven en voor zijn kans vechten, maar zijn werkgever ziet hem liever vertrekken. Door het langere verblijf van Ousmane Dembélé en de komst van Raphinha en Robert Lewandowski is voor Memphis het perspectief op speeltijd flink afgenomen.

Barcelona kan Memphis voor een mooi bedrag verkopen. Twintig miljoen euro zou genoeg zijn om het eenjarige contract van de Nederlandse aanvaller af te kopen. Tottenham Hotspur is naar verluidt een van de clubs die wel oren heeft naar een samenwerking met Memphis. De aanvaller ziet een overstap naar de Londense club naar echter niet zitten.

Memphis zou liever niet terugkeren naar de Premier League vanwege zijn slechte ervaringen als speler van Manchester United. Het sportieve plaatje is voor hem belangrijker dan het geld. Hij wil een belangrijk zijn bij een club die uitkomt in de Champions League. Newcastle United speelt geen Europees voetbal en lijkt zodoende niet kansrijk als het gaat om de handtekening van Memphis.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

HarmDeleede21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Misschien wel leuk voor ajax

FritsBakker17
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

20 miljoen is voor Ajax te doen en een mooie prijs

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen