Nederland
0 – 1
Argentinië

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Nederlands talent moet Openda doen vergeten bij Vitesse

Nederlands talent moet Openda doen vergeten bij Vitesse

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

22 juli 2022 – Vitesse heeft de eerste aanvallende versterking voor het nieuwe seizoen binnen. Mohamed Sankoh wordt voor één seizoen gehuurd van VfB Stuttgart. De achttienjarige Nederlandse aanvaller is na Carlens Arcus, Melle Meulensteen Ferro en Ryan Flamingo de vijfde zomeraanwinst van de club uit Arnhem.

Sankoh genoot een deel van zijn jeugdopleiding bij Sparta Rotterdam en maakte op zestienjarige leeftijd de oversteek naar Engeland, waar hij neerstreek bij Stoke City. Twee jaar later nam Stuttgart hem over. Bij de Duitse club maakte hij aan het einde van het seizoen 2020/21 zijn debuut in de Bundesliga. In de eerste speelronde van het daaropvolgende seizoen kreeg Sankoh opnieuw speeltijd, maar daarin liep hij een zware knieblessure op.

Begin deze maand maakte Sankoh bij een oefenwedstrijd van Stuttgart zijn rentree op het wedstrijdveld. De Duitse club wil de aanvaller vlieguren laten maken en stalt hem om die reden het komende jaar bij Vitesse. "Mohamed is een veelbelovend talent, waarin wij veel vertrouwen hebben. Hij is een veelzijdige aanvaller; hij snel, sterk en zeer doelgericht. Mohamed heeft een lange revalidatieperiode achter de rug, maar heeft vanaf de start van de voorbereiding voluit getraind bij VfB Stuttgart. Vanuit de basis die hij weer gelegd heeft zal hij steeds fitter worden en van waarde kunnen zijn voor onze ploeg", aldus technisch directeur Benjamin Schmedes.

Voor Sankoh betekent zijn overstap naar Vitesse dat hij zich op Eredivisie-niveau kan bewijzen. "Ik ben heel blij met mijn overstap naar Vitesse, dat mij het podium biedt om mezelf te laten zien in de Eredivisie. Ik heb het gevoel dat Vitesse voor mij de ideale club is om mezelf verder te ontwikkelen", zegt Sankoh, die rugnummer 9 gaat dragen bij Vitesse. "Ik voel mezelf steeds fitter worden en ga er alles aan doen om het team zo goed mogelijk te helpen met mijn kwaliteiten."

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd