Vitesse wil profiteren van uitzichtloze situatie Mark Diemers

Vitesse wil profiteren van uitzichtloze situatie Mark Diemers

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

22 juli 2022 – Mark Diemers is volgens Voetbal International op de radar verschenen van Vitesse. De 28-jarige middenvelder heeft bij Feyenoord weinig perspectief en mag ondanks een doorlopend contract transfervrij vertrekken. Eerder werd SC Cambuur en Fortuna Sittard in verband gebracht met de middenvelder.

Voor Diemers lijkt er deze zomer een einde te komen aan zijn dienstverband bij Feyenoord. Twee jaar geleden nam de Rotterdamse club hem voor ruim een miljoen euro over van Fortuna Sittard. De samenwerking tussen de speler en club werd geen onverdeeld succes. Niet in de laatste plaats omdat Diemers niet geliefd was bij Het Legioen.

Onder Arne Slot kwam Diemers nauwelijks meer aan spelen toe bij Feyenoord. Dat leidde in januari tot een tijdelijk vertrek van de middenvelder. Bij Hannover 96 kwam Diemers weer aan spelen toe. In een half jaar tijd speelde hij zestien officiële wedstrijden voor de Duitse club.

Het is niet bekend hoe Diemers aankijkt tegen een overstap naar Vitesse. De club uit Arnhem versterkte zich tot op heden met vier spelers: Carlens Arcus (AJ Auxerre), Melle Meulensteen (RKC Waalwijk), Ferro (gehuurd van Benfica) en Ryan Flamingo (gehuurd van Sassuolo).

Reacties

gerelateerd