Frankrijk
0 – 0
Nederland

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dit zou Louis van Gaal verdienen als bondscoach van Oranje

Dit zou Louis van Gaal verdienen als bondscoach van Oranje

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

22 juli 2022 – Louis van Gaal is een van de bestbetaalde bondscoaches van de deelnemende landen aan het WK in Qatar. Finance Football claimt te weten welk salaris de 32 trainers krijgen. Slechts vier bondscoaches zouden meer verdienen dan Van Gaal.

Hansi Flick is met een jaarsalaris de bestbetaalde bondscoach. De keuzeheer van Duitsland zou jaarlijks 6,5 miljoen euro opstrijken. Gareth Southgate volgt op de tweede plaats met een jaarsalaris van 5,8 miljoen euro. Didier Deschamps (Frankrijk - 3,8 miljoen euro) en Tite (Brazilië - 3,6 miljoen euro) completeren de top-vier.

Daarna is het de beurt aan Van Gaal. De bondscoach van het Nederlands elftal, die na het WK wordt opgevolgd door Ronald Koeman, zou jaarlijks 2,9 miljoen euro opstrijken. Dat is evenveel als Gerardo Martino, de bondscoach van Mexico. Lionel Scaloni (Argentinië - 2,6 miljoen euro), Félix Sánchez Bas (Qatar - 2,4 miljoen euro), Fernando Santos (Portugal - 2,25 miljoen euro) en Murat Yakin (Zwitserland - 1,6 miljoen euro) behoren ook tot de tien bestbetaalde bondscoaches op het WK.

De schatting van Finance Football is een stuk hoger dan die van Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf. Hij gaf vorig jaar aan dat de KNVB de bondscoach van Oranje 1,2 miljoen euro betaalt. De claim van zowel Finance Football als Driessen is overigens niet officieel bevestigd.

Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd