'Suárez keert terug naar oude liefde en tekent in Uruguay'

22 juli 2022, 11:25

Luis Suárez lijkt de Europese velden deze zomer achter zich te gaan laten. De ervaren spits heeft een aanbieding van Nacional gekregen en het heeft er alle schijn van dat de Uruguayaan terugkeert naar zijn oude liefde. Suárez begon zijn loopbaan immers in het Estadio Gran Parque Central.

Suárez (35) stond de afgelopen twee seizoenen onder contract bij Atlético Madrid. Die samenwerking kwam deze zomer echter tot een einde en dus is de spits transfervrij op zoek naar een nieuwe uitdaging. De naam van Suárez werd in verbang gebracht met meerdere grote clubs, maar vooralsnog heeft de routinier nog nergens zijn handtekening gezet.

Dat zorgt ervoor dat Nacional goede hoop heeft dat Suárez terugkeert naar de club. Volgens het Uruguayaanse medium Ovacion gaat de aanvaller in op de aanbieding als hij niet een geschikt aanbod ontvangt vanuit Europa of de Verenigde Staten. De afgelopen weken liet Suárez zijn gezicht zien bij FC Barcelona. Daar hield hij zijn conditie op peil.

Suárez wil met het oog op het WK van eind dit jaar in Qatar naar een club waar hij veel minuten kan maken. De international wil graag met de nationale ploeg naar het eindtoernooi. Suárez begon zijn loopbaan bij Nacional. Uiteindelijk kwam hij via FC Groningen, Ajax, Liverpool en FC Barcelona bij Atlético terecht. Nu geniet hij dus een transfervrije status.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen