Transfervrije Lingard kiest voor megacontract bij promovendus

21 juli 2022, 21:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jesse Lingard heeft na zijn transfervrije vertrek bij Manchester United een nieuwe club gevonden. De aanvallende middenvelder gaat aan de slag bij Nottingham Forrest, dat vorig seizoen via de play-offs wist te promoveren naar de Premier League.

Dat maakt de promovendus donderdagavond bekend. Lingard speelde een hele lange periode bij Manchester United, maar een vaste kracht wist hij niet te worden. Daardoor werd de middenvelder regelmatig verhuurd, maar ook in deze periodes presteerde hij wisselvallig. Voor het Manchester United van Erik ten Hag reden genoeg om afscheid te nemen van Lingard, die wel in de Premier League actief blijft.

Nottingham Forrest heeft de 29-jarige voetballer namelijk gepresenteerd als nieuwe aanwinst. Dat is niet de eerste aanwinst van The Tricky Trees, die eerder onder meer al doelman Dean Henderson overnamen van Manchester United. Voor Lingard hoeft de promovendus geen transfersom te betalen, maar volgens The Guardian wel een gigantisch salaris.

Het Engelse medium meldt namelijk dat Lingard uitstekend gaat verdienen bij de ambitieuze club. Zo zou de middenvelder, die 32 keer voor de nationale ploeg van Engeland uitkwam, per week zo'n 235.000 euro gaan verdienen. Dat houdt in dat Lingard op jaarbasis zo'n twaalf miljoen euro zal ontvangen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen