Haller komt met update vanuit ziekenhuis: "Stap één is voltooid"

21 juli 2022, 21:07

Sébastien Haller is donderdagavond vanuit het ziekenhuis met een update over zijn gezondheid gekomen. De spits uit Ivoorkust, bij wie een tumor een zijn teelbal is ontdekt, bedankt iedereen voor de steun en geeft aan dat de eerste stappen naar een herstel zijn gezet.

"Ik wil jullie laten weten dat stap één is voltooid", schrijft de oud-spits van Ajax op Twitter. "Ik wil Borussia Dortmund bedanken en het medische team bedanken, dat uitzonderlijk is geweest. Een heel grote dank aan het verplegend personeel van het ziekenhuis voor hun steun en welwillendheid", aldus Haller, die in de afgelopen dagen veel steun heeft ontvangen vanuit de voetballerij.

In het begin van deze week kwam zijn werkgever Borussia Dortmund naar buiten met het bericht dat er bij de spits een tumor in zijn teelbal is ontdekt. Haller kreeg tijdens de ochtendtraining in aanloop naar het oefenduel tegen Valencia - waarin de opvolger van Erling Haaland zijn debuut kon maken - ziekteverschijnselen. Uit nader onderzoek is vervolgens gebleken waar deze symptonen vandaan kwamen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen