'Ziyech ziet transfer niet doorgaan; AC Milan heeft al alternatief'

21 juli 2022, 17:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Hakim Ziyech zal komend seizoen waarschijnlijk niet uitkomen voor AC Milan. De Italiaans landskampioen hoopte de ex-Ajacied te kunnen bevrijden van zijn situatie bij Chelsea, waar zijn perspectief steeds kleiner lijkt te worden. De Engelse club blijkt echter toch niet bereid om Ziyech aan Milan te verhuren.

Dat berichtten verschillende buitenlandse media. Chelsea zou wel degelijk bereid zijn om Ziyech te laten vertrekken, maar alleen als het gaat om verkoop. The Times schreef dat de club namelijk zou willen verdienen aan het vertrek van de middenvelder/aanvaller, voor wie het in 2020 liefst veertig miljoen euro betaalde. 

Voor AC Milan lijkt een directe definitieve transfer van Ziyech juist geen optie. De club wil een middenvelder aantrekken die niet te veel hoeft te kosten, waarbij huren met koopoptie de voorkeur geniet. Dit zodat de club van een langer verblijf kan afzien, als de samenwerking geen succes blijft.

Nabil Fekir

In de zoektocht naar een alternatief zou Milan volgens Diario AS en Foot Mercato nu zijn uitgekomen bij Nabil Fekir. Ook in zijn geval lijkt een directe transfer niet haalbaar; Fekir ligt bij Real Betis nog vast tot 2026 en de club vraagt naar verluidt liefst veertig miljoen. Milan hoopt echter dat huren met optie tot koop in dit geval wel mogelijk zal zijn.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen