Ajax dendert door: positief geluid over contractverlenging Timber

20 juli 2022, 19:43

Mooi nieuws voor Ajax: de club lijkt Jurriën Timber binnenboord te houden. De centrale verdediger, die ook als rechtsback uit de voeten kan, staat op het punt om zijn contract te verlengen in de Johan Cruijff ArenA. De mandekker staat bij meerdere clubs op de radar, maar denkt dat het voor zijn carrière het beste is om nog even in de hoofdstad te blijven.

Dat meldt Fabrizio Romano. Erik ten Hag wilde de voetballer maar wat graag meenemen van Ajax naar Manchester United, maar dat zag hij niet zitten. De verdediger sprak onder andere met bondscoach Louis van Gaal over een transfer en hij zou hebben aangegeven dat het voor de ontwikkeling van het talent beter is om in de Johan Cruijff ArenA te blijven met het oog op het wereldkampioenschap. Omdat het toernooi in november is, zou Timber weinig tijd hebben om te wennen aan zijn nieuwe omgeving.

Timber zou zich wel in die woorden kunnen vinden en daar willen de Amsterdammers nu van profiteren. De huidige verbintenis van Timber loopt tot medio 2024, maar volgens Romano kan hij een verbeterde aanbieding tegemoetzien. De specialist stelt 'positieve geluiden' gehoord te hebben over de onderhandelingen tussen speler en club. Een akkoord zou volgens hem niet lang meer op zich laten wachten.

Lisandro Martinez

Het is een opsteker voor Ajax, dat deze zomer Lisandro Martinez al verloor. De vleugelverdediger koos wel voor de stap van Ajax naar Manchester United. De club van Ten Hag betaald meer dan 65 miljoen euro voor de mandekker, die afgelopen seizoen een geweldig duo vormde met de Nederlander. Inmiddels is zijn opvolger al gepresenteerd in de persoon van Calvin Bassey.

Lees ook: [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/404800/hamstra-verklaart-waarom-ajax-veel-geld-neerlegt-voor-bassey/,_blank,Hamstra verklaart waarom Ajax veel geld neerlegt voor Bassey

[]tweet,FabrizioRomano/status/1549804616518352899]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen