AS Roma haalt Dybala en ziet Wijnaldum als volgende topaanwinst

20 juli 2022, 12:57

AS Roma heeft zich versterkt met Paulo Dybala. De 28-jarige Argentijn vertrok deze zomer transfervrij bij Juventus en gold sindsdien als toptarget voor trainer José Mourinho. Woensdag zag de Portugees zijn beoogde aanwinst eindelijk een contract ondertekenen dat hem tot medio 2025 aan de club bindt.

Dybala moet een van de sterkhouders worden bij AS Roma. Hij zal volgens Italiaanse media jaarlijks zes miljoen euro opstrijken. Internazionale was ook een serieuze optie voor de speler die eerder liefst zeven jaar onder contract stond bij Juventus, maar de aanwezigheid van Mourinho in Rome zou uiteindelijk de doorslag hebben gegeven.

Georginio Wijnaldum

Met de komst van Dybala is Roma nog niet klaar op de transfermarkt. De club zou volgens Italiaanse media namelijk nog een topversterking willen halen, en wel in de persoon van Georginio Wijnaldum. De middenvelder ligt nog tot 2024 vast bij Paris Saint-Germain, maar mag vertrekken bij de club en mocht zelfs niet mee op trainingskamp.

Volgens Corriere dello Sport zal het 'zeker niet makkelijk worden' om een overeenkomst met Wijnaldum te bereiken. Roma zal moeten voldoen aan hoge salariseisen en moet er ook nog uit zien te komen met PSG. Toch heeft de club goede hoop. De aanwezigheid van Mourinho zal na Dybala ook Wijnaldum moeten gaan overtuigen. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen