Trainingskamp Ajax in Oostenrijk voorbij voor geblesseerd drietal

20 juli 2022, 12:12

Ajax vervolgt het trainingskamp in Oostenrijk met drie spelers minder. Talenten Naci Ünüvar, Youri Regeer en Youri Baas hebben het kamp namelijk verlaten. Alle drie liepen zij een blessure op en zullen ze in Amsterdam aan hun herstel werken.

De Amsterdamse club deelde het nieuws woensdagochtend, al werd over de aard van de blessures nog niet veel duidelijk. 'De drie Ajacieden kampten met klachten en werken in Nederland verder aan hun herstel', was het enige dat Ajax kon melden.

Kort erna kwam Freek Jansen namens Voetbal International wel met iets meer info. Hij wist te melden dat Regeer en Ünüvar allebei kampen met een voetblessure, terwijl Baas een kwetsuur aan zijn rug heeft opgelopen. Regeer kwam dinsdagavond als enige van het drietal nog wel in actie tijdens de oefenwedstrijd tegen Red Bull Salzburg (2-3).

Voorbereiding Ajax

De rest van de selectie verblijft nog tot komende zaterdag in Oostenrijk, waar op de dag van vertrek eerst nog een oefenwedstrijd tegen Eintracht Frankfurt op het programma staat. Terug in Nederland oefent Ajax ook nog tegen Shakhtar Donetsk, voor het op zaterdag 30 juli de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal speelt tegen PSV. 

Lees ook: Bergwijn treft oude club bij debuut: "Voor PSV is dit dé wedstrijd"

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen