Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bergwijn treft oude club bij debuut: "Voor PSV is dit dé wedstrijd"

Bergwijn treft oude club bij debuut: "Voor PSV is dit dé wedstrijd"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

20 juli 2022 – Steven Bergwijn gaat met Ajax een bijzondere debuutwedstrijd tegemoet. Het eerste officiële duel dat hij voor Ajax kan gaan spelen, is namelijk dat om de Johan Cruijff Schaal tegen zijn oude club PSV. In aanloop naar die ontmoeting zal hij zijn nieuwe ploeggenoten nog waarschuwen, want in Eindhoven leeft de ontmoeting volgens hem nog veel meer dan in Amsterdam.

"Iedereen weet dat ik bij PSV mooie tijden heb gehad, maar ik zit nu bij Ajax", citeerde het Algemeen Dagblad Bergwijn, die de wedstrijd dan ook vooral als Ajacied benadert. "Ik kan niet wachten op die mooie wedstrijd tegen een goede tegenstander. Met Luuk de Jong, Cody Gakpo en zelfs Noni Madueke heb ik nog gespeeld. Er zitten nog best veel jongens die ik ken. Maar wij benaderen de wedstrijd als elke andere wedstrijd. We moeten straks gewoon winnen."

Daar kan Bergwijn zijn kennis van de tegenstander goed bij gebruiken. Hij weet namelijk hoe de topper in Eindhoven benaderd wordt. "Dat zal ik onze jongens nog wel meegeven, hoe deze wedstrijd daar leeft. Voor PSV is het beladen. Daar zijn ze er twee weken van tevoren al mee bezig. Dit is voor hun dé wedstrijd. Wij moeten gewoon naar onszelf kijken. Dan kunnen we iedereen verslaan."

Lees ook: Bergwijn kent positie bij Ajax nog niet: "Kijken wat het best past"

Johan Cruijff Schaal
De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tussen landskampioen Ajax en bekerwinnaar PSV staat op zaterdag 30 juli om 20.00 uur op het programma. Tot die tijd oefent de ploeg van Bergwijn nog tegen Eintracht Frankfurt en Shakhtar Donetsk, terwijl de Eindhovenaren het opnemen tegen Real Betis. 

Lees ook: Schreuder: "We moeten minimaal drie tot vijf versterkingen krijgen"

Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd