Ajax rekent dankzij fraaie doelpunten nipt af met RB Salzburg

19 juli 2022, 20:25

Ajax heeft de eerste oefenwedstrijd op het trainingskamp in Oostenrijk winnend afgesloten. De ploeg van trainer Alfred Schreuder won in de Saalfelden Arena met 2-3 van RB Salzburg. Eerder wist Feyenoord ook van de grootmacht uit Oostenrijk te winnen.

De enige verrassing aan de aftrap was de aanwezigheid van Mohamed Kudus, die zich mocht laten zien aan Schreuder. Bij de 0-1 waren aanwinsten Steven Bergwijn en Owen Wijndal betrokken. De linksback werd aangespeeld door de aanvaller, die zag dat zijn ploeggenoot vervolgens tegen de grond werd gewerkt. De gegeven strafschop werd genomen door aanvoerder Dusan Tadic en hij maakte vanaf elf meter geen fout: 0-1.

Die voorsprong bleef niet lang op het scorebord staan. Aan de overkant werd een uitstekende aanval bekroond met een intikker van Nicolás Capaldo. Daarna was het tijd voor Kudus om het vertrouwen van Schreuder terug te betalen. De international van Ghana stond behoorlijk vrij na een voorzet van Bergwijn en knikte van dichtbij snoeihard de 1-2 tegen de touwen. Doelman Nico Mantl was compleet kansloos.

In de tweede helft deed ook Kenneth Taylor een duit in het zakje. Na een uitstekende combinatie via onder meer Steven Berghuis, Tadic en Davy Klaassen kon Taylor voor de 1-3 zorgen. Daarop besloot Schreuder veel te wisselen en dat kwam het spel niet bepaald ten goede. Na geklungel van invaller Sean Klaiber kon Benjamin Sesko profiteren en de wedstrijd weer spannend maken. Uiteindelijk kon Ajax de 2-3 zege over de streep trekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ppms, de man die de mond vol had over de slechte oefenwedstrijden van feyenoord en dat die niet in de buurt komen van ajax. Feyenoord won met 1-2 van salzburg en ajax ook maar met 1 doelpunt verschil 2-3!. Het enige wat dit zielige jochie kan is fnoord en psv prestaties afzeiken, precies dat martijn (35) ,dat is ppms de sneuneus!.

ikkejaja
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Daar is de schijnheil weer hoor 😂man man je zeikt zelf andere clubs net zo hard of joh !! Enige verschil met jou en hem is dat jij ook nog mensen afzeikt hier!! Je bent echt zo’n zielig mannetje jij 👌hoopje stront ben je👌👏je vind jezelf zo stoer ook blijkbaar pfff 😂

Koningtoto
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ach, die grootheidswaanzin krijg je automatisch zodra je Feyenoordsupporter wordt.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De waarheid is hard he jochie.Treurig ventje ben je , want als je niets meer kunt onderbouwen gaan we ineeens dom lullen.Nog zo n typische sneuneus!.Je bent gewoon lachwekkend IKKEJAJA=DOM JAJAJAJAWHAHAHAHHAHAHA!.

DoekeDokkuma19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Speelde Kudus nu rechtsbuiten of in de spits? Ik denk dat hij ook wel goed in de spits kan spelen!

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij dook in ieder geval veel op in de spits, beetje zoals Klaassen vaak doet. Is sowieso een goede ontwikkeling om te zien.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen