'Emmen denkt opnieuw aan spitsen-stunt, Larsson naar Turkije'

19 juli 2022, 16:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Emmen hoopt zich deze zomer te versterken met Richairo Zivkovic. De aanvaller staat momenteel onder contract bij Rode Ster Belgrado, dat nog met de Nederlandse promovendus tot overeenstemming moet komen. Zivkovic kan na meerdere opvallende avonturen terugkeren naar de Eredivisie.

De 25-jarige Assenaar staat volgens RTV Noord hoog op het verlanglijstje van Emmen. De club uit Drenthe hoopte zich in eerste instantie te versterken met Bas Dost, maar hij koos uiteindelijk voor een eenjarig contractbij bij FC Utrecht. Zivkovic ligt op zijn beurt nog tot medio 2024 vast bij Rode Ster. Eerder wilde FC Groningen hem al terug laten keren in Nederland, maar dat ging tot twee keer toe niet door.

Zivkovic doorliep de jeugdopleiding van Groningen en maakte bij die club ook zijn debuut in het betaald voetbal. Hij verdiende een transfer naar Ajax, waar een doorbraak in het eerste elftal uitbleef. De spits speelde voornamelijk bij de beloften en werd verhuurd aan Willem II en FC Utrecht. In 2017 vertrok Zivkovic uit Nederland en speelde hij bij KV Oostende, Changchun Yatai, Sheffield United, Guangzhou City FC en Rode Ster.

Sam Larsson strijkt neer in Turkije

Na een teleurstellende periode bij het Chinese Dalian Professional FC gaat Sam Larsson aan de slag bij Antalyaspor. Door de uitbraak van het coronavirus en salarisproblemen besloot Samba Sam zijn contract in China te laten ontbinden. De ex-speler van sc Heerenveen en Feyenoord gaat nu dus aan de gang in de Süper Lig. De 29-jarige dribbelaar heeft in het Antalya Stadium zijn handtekening gezet onder een contract voor twee seizoenen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Freakes
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij had moeten vragen z’n conditie op peil te mogen houden bij Feyenoord….

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen