'Tóch sensationele move Ronaldo; Van de Beek als ruilmiddel?'

19 juli 2022, 15:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Atlético Madrid ontkende deze week met klem dat de club in onderhandeling is met Cristiano Ronaldo over een samenwerking, maar dat blijkt een leugen. De Spaanse topclub heeft volgens AS toenadering gezocht tot het management van de Portugese aanvaller, die wil vertrekken bij Manchester United.

De overstap van Ronaldo naar Madrid zou een pikante zijn, aangezien hij jarenlang voor aartsrivaal Real Madrid speelde en Atlético in die tijd regelmatig pijn deed. Ronaldo wil komend seioen echter koste wat kost in de Champions League spelen en zag clubs als Bayern München en Chelsea al afhaken in de strijd om zijn handtekening. Atlético lijkt wél interesse te hebben in de diensten van de all-time topscorer Real.

Van de Beek

Niet alleen Ronaldo is op weg naar de uitgang bij Manchester United. Donny van de Beek kreeg in deze voorbereiding een serieuze kans van zijn nieuwe coach Erik ten Hag, maar lijkt ook komend seizoen niet in de plannen van United voor te komen. Volgens Calciomercato overweegt United daarom om Van de Beek in te zetten als ruilmiddel.

De Engelse topclub heeft namelijk interesse in Ismael Bennacer van AC Milan. De Italianen hebben een prijskaartje van 45 miljoen euro om de nek gehangen van Bennacer, maar United wil die vraagprijs drukken door Van de Beek die kant op te sturen. Het is niet duidelijk of de Nederlander daarvoor open staat. Van de Beek liet tegen Crystal Palace juist nog een uitstekende indruk achter.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

WilbertBoekholt1970
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ronaldo lozen die handel

LamaScei
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik ben fan van Ronaldo maar maar ben het absoluut met bovenstaande reacties eens. Als je een team opnieuw moet opbouwen is er geen plaats voor iemand die (weliswaar terecht) gewend is dat teams voor hem spelen. En ik zeg wel terecht, maar ik vind toch dat ie zich naar zijn wel degelijk verminderde kwaliteiten mag gaan gedragen.

maradonna1990
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

storende factor voor ten Hag,,geen plaats voor egootjes waar je moeilijk n tactiek op los kunt laten,,,,zou n blessing zijn als die zn biezen pakt

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen