Malacia en Van de Beek drukken stempel bij imponerend United

19 juli 2022, 14:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Manchester United heeft ook de derde wedstrijd onder de nieuwe coach Erik ten Hag gewonnen. De Engelse topclub speelde bij vlagen indrukwekkend voetbal en versloeg competitiegenoot Crystal Palace in Australië uiteindelijk met ruime cijfers: het werd 3-1, mede dankzij de inbreng van de Nederlandse enclave.

Basisdebutant Tyrell Malacia speelde namelijk een belangrijke rol in de openingstreffer van Anthony Martial, die onder Ten Hag is opgeleefd en tot dusverre in alle oefenwedstrijden tot scoren kwam. Met een fraaie opening bereikte Malacia voor rust Diogo Dalot, die de bal met een fraaie voorzet op het hoofd van Martial legde. De Fransman knikte vervolgens knap raak.

Ook de tweede treffer van de dag was van grote schoonheid en had een Nederlands tintje. De ploeg van Ten Hag schakelde in razendsnel tempo om en zag Marcus Rashford uiteindelijk de score verdubbelen. Dat deed de Engelsman op aangeven van de ingevallen Donny van de Beek, die bijzonder rustig bleef en zijn teamgenoot een niet te missen kans gunde. Daarvoor had Van de Beek slechts drie minuten nodig.

De complete voorhoede van United kwam uiteindelijk tot scoren, want op aangeven van Martial tekende ook Jadon Sancho na rust voor zijn treffer. United blijft daarmee imponeren in de voorbereiding. Eerder was de ploeg van Ten Hag, die nog niet kon beschikken over aanwinsten Lisandro Martínez en Christian Eriksen, te sterk voor Liverpool (4-0) en Melbourne Victory (1-4). Dat Joel Ward in de slotfase nog iets terugdeed namens Palace, deed niets af aan de overtuigende zege van de Red Devils.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Was te verwachten met zo een kwaliteitsinjectie als malacia. Die gaat over een paar jaar voor nog veel meer geld naar een andere topclup.Maar eerst lekker genieten van deze jongen bij united!.

Koningtoto
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

'Andere topclub'? Sinds wanneer is Feyenoord een topclub?

Koningtoto
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zijn ook genoeg clubs met een titel, maar die kan je geen topclub meer noemen. Prestaties van de laatste jaren maakt Man United meer een Subtop club in de PL. Ze hebben een grote naam ja, maar prestaties tellen ook mee. Al denk (en hoop) ik dat ze met de versterkingen en Ten Hag als trainer weer mee gaan strijden om de PL titel.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Leer eerst eens lezen man!. Pfff werkelijk wat een niveau!. En dat noemt zich koningtoto, , maak eerst de lagere school maar eens af.

Koningtoto
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gelukkig heb jij de lagere school wel afgemaakt, kijkend naar het ontbreken van enige vorm van interpunctie.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wens malacia al het goede toe ,maare straks lekker achter liverpool blijven

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dest begon ook goed bij Barca

RSLD221
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waarom krijgen we links te zien naar website waarop de video niet te zien is tenzij je je helemaal gaat registreren?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen