Soap bijna voorbij: alleen details staan terugkeer Brobbey in de weg

19 juli 2022, 12:14

Ajax en RB Leipzig zijn er bijna uit: Brian Brobbey gaat terugkeren naar Amsterdam. De onderhandelingen over de transfer van de twintigjarige spits bevinden zich in de laatste fase, zo bevestigt transferexpert Fabrizio Romano. Brobbey gaat permanent de overstap maken naar Ajax.

De Amsterdammers huurden Brobbey afgelopen halfjaar al van Leipzig, maar namen geen optie tot koop op in de deal. Ajax is deze zomer echter vastberaden om de aanvaller terug te halen naar de Eredivisie. Volgens het Algemeen Dagblad betaalt Ajax een transfersom van zo'n zeventien miljoen euro voor de jonge spits, die vorig jaar nog transfervrij vertrok uit de Johan Cruijff Arena.

Brobbey en Ajax hebben persoonlijk al wekenlang een akkoord, waardoor het nu aan de clubs is. Leipzig wilde aanvankelijk niet meewerken aan een transfer voor minder dan 25 miljoen euro, maar lijkt nu alsnog genoegen te nemen met een vertrek van de jongeling. Brobbey moet met Calvin Bassey and Francisco Conceiçao een van de drie nieuwe aanwinsten worden voor Ajax.

Het aantrekken van een nieuwe spits had prioriteit voor Ajax, aangezien de Amsterdammers deze zomer afscheid namen van Sébastien Haller en Danilo. Tijdens de afgelopen oefenwedstrijden stond Dusan Tadic in de punt van de aanval.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Peter1972
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Welkom terug brobbey , en veel succes !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen