'PSV en Ajax mengen zich in felle strijd om dure Zirkzee'

19 juli 2022, 09:32   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Joshua Zirkzee gaat op korte termijn een beslissing nemen over waar zijn toekomst ligt. De jonge aanvaller wil na een uitstekend seizoen op huurbasis bij RSC Anderlecht voor zijn kans gaan bij Bayern München, maar de Duitse topclub hoopt hem eigenlijk te verkopen. De financiële eisen maken die transfer echter zeer complex.

Dat schrijft Sky Deutschland. Als clubtopscorer van RSC Anderlecht beleefde Zirkzee een uitstekend seizoen in de Jupiler Pro League. Ondanks het vertrek van eerste spits Robert Lewandowski naar FC Barcelona biedt dat geen kansen voor Zirkzee. Bayern München wil nog een nieuwe spits aantrekken en de Nederlander moet binnen twee weken worden verkocht.

Zijn vraagprijs? Tien à vijftien miljoen euro, een forse transfersom voor de jonge aanvaller. Bovendien eist Bayern een terugkoopoptie in het contract, aangezien de Duitsers nog altijd een potentiële topspits in Zirkzee zien. Zijn prijskaartje én salaris (2,5 miljoen euro per jaar, red.) maken hem echter onhaalbaar voor veel clubs. Zo is hij voor het geïnteresseerde VfB Stuttgart te duur.

Ook clubs uit Italië, Engeland en Nederland hebben zich bij het management van de spits gemeld. Uit de Eredivisie zijn Ajax en PSV naar verluidt geïnteresseerd in zijn diensten. PSV strikte eerder deze zomer al Luuk de Jong, terwijl Ajax zich wil gaan versterken met Brian Brobbey.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Folcwijn
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die jongen kan beter naar Feyenoord of AZ, dan is hij zeker van een basisplaats. Ajax en PSV hebben al een nieuwe spits en die ga je niet op de bank zetten. Hij moet nu ballen tonen en zich ergens een jaar lang gaan bewijzen!

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

afdankertjes kan je beter verhuren aan PSV. spelers die het bij hun club niet redden ,. wand die club heef al genoeg gehuurde spelers . een meer of minder kan nog wel. PSV kan beter 4 goede top spelers halen dan 20 minderen spelers . maar ja PSV moet nu wel als ze Ajax willen bij benen voor de cl plaatsen . ben bang dat ze het niet gaan redden in de voor ronden van de cl tegen Monaco!

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat is al meer dan twee weken zo ,oud nieuws bro

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Oud nieuws in een 1zelfde jas een dag later weer aan ons voorgeschoteld

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Andere kampen reageren gelijk op fake berichten over hun ploeg ,maar PSV zal dat nooit doen ,als Ajax daarin voor komt, dan geilen ze op zulke fake berichten ,of zouden ze toch geïnteresseerd zijn in dezelfde spelers als Ajax, ook een toeval dan ,hoe komen ze dan aan de info , over de spelers die Ajax wilt hebben of naar uitkijkt, raar !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen