Boadu verwacht pittige klus tegen PSV: "Behoorlijk versterkt"

19 juli 2022, 08:15

Myron Boadu kijkt uit naar de dubbele ontmoeting met PSV, de club waarmee zijn AS Monaco strijdt om een ticket voor de Champions League. De jonge Nederlander stond de afgelopen seizoenen regelmatig oog in oog met de Eindhovenaren, maar denkt dat zijn werkgever dit seizoen extra hard aan de bak moet.

PSV is geen onbekende ploeg voor Monaco. Afgelopen seizoen troffen de twee clubs elkaar in de groepsfase van de Europa League. "We weten wat we tegen PSV kunnen verwachten, al zijn er natuurlijk nieuwe spelers bij en hebben ze zich behoorlijk versterkt", zei de spits kort na de loting tegen De Telegraaf.

Boadu verwelkomde deze zomer al diverse concurrenten, waardoor een basisplaats opnieuw niet voor de hand ligt. "Ik heb een goed gesprek gehad met de club. AS Monaco heeft alle vertrouwen in mij. Ja, ook de nieuwe trainer Philippe Clement." Momenteel kan hij zich niet bewijzen. "Ik heb wat last van een blessure aan de onderrug. Maar ik zal op tijd voor de wedstrijden tegen PSV fit zijn."

De 21-jarige aanvaller, die vorig jaar voor zeventien miljoen euro werd overgenomen van AZ, kwam afgelopen seizoen slechts 944 minuten in actie in de Franse competitie. Daarin was hij vier keer trefzeker.

Lees ook: Van Nistelrooij spreekt zich uit over 'zwaarst mogelijke' loting PSV

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen