Ten Hag warmt aanhang United op voor komst 'krijger' Martínez

18 juli 2022, 20:30

Erik ten Hag heeft de aanhang van Manchester United opgewarmd voor de komst van Lisandro Martínez. De van Ajax overgenomen verdediger wordt een publiekslieveling op Old Trafford, verwacht de Nederlandse trainer.

Manchester United en Ajax maakten zondag bekend een overeenstemming te hebben bereikt over de transfer van Martínez. De Argentijnse verdediger verkast voor ruim 57 miljoen euro naar de Premier League. Door bonussen kan de totale transfersom met nog eens tien miljoen euro oplopen.

Martínez is op voorspraak van Ten Hag gekocht door Manchester United. "Hij is een krijger en ik denk dat de supporters met hem zullen weglopen. Hij heeft mentaliteit, vechtlust", zegt Ten Hag op de website van de Engelse grootmacht. "Hij brengt agressiviteit in het spel, op een goede manier. Dat hebben we denk ik nodig. Maar hij is ook technisch vaardig en kan met zijn linkerbeen goed met de bal omgaan."

Ten Hag denkt dat een voordeel voor Martínez is dat hij de speelwijze van de trainer al kent. "Maar hij zal zich moeten aanpassen aan een nieuw land, een nieuwe club en nieuwe teamgenoten. Er zullen dus ook veel dingen anders zijn", vervolgt Ten Hag, die Martínez pas na de trip in Australië op het trainingsveld kan verwelkomen. "Op het moment dat hij hier zou arriveren, vliegen we alweer terug. Dat heeft dus geen nut."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen