Feyenoord stuurt Bannis wederom naar Keuken Kampioen Divisie

18 juli 2022, 17:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord heeft maandag via de officiële kanalen bekendgemaakt dat Naoufal Bannis het komende seizoen op huurbasis uitkomt voor FC Eindhoven. Het is de derde keer dat de twintigjarige spits wordt uitgeleend aan een club uit de Keuken Kampioen Divisie.

Het is Bannis vooralsnog niet gelukt om door te breken bij Feyenoord. De aanvaller kreeg de afgelopen seizoenen enkele kansen in het eerste elftal, maar bleek nog te licht voor het echte werk. In het seizoen 2020/21 werd hij voor een half jaar verhuurd aan FC Dordrecht. Vorig seizoen maakte hij in de winterstop de overstap naar NAC Breda. Namens die clubs maakte hij elf doelpunten in dertig competitiewedstrijden.

Bij Eindhoven wordt Bannis met open armen verwelkomd. "Met Naoufal halen we een directe versterking binnen voor onze spitspositie", aldus technisch manager Marc Scheepers. "In onze zoektocht naar een nieuwe aanvalsleider past Naoufal precies in het plaatje. Een jonge gedreven jongen die al ervaring heeft op dit niveau en zich nog graag wilt laten zien. Ik verwacht veel van hem dit seizoen."

Bannis is bij Eindoven de zevende zomerversterking. Eerder kwamen Sven van Doorn, Yassine Azzagari, Rodrigo Rego, Moussa Sanoh, Pjotr Kestens en Lamine Diaby-Fadiga naar de club uit de Lichtstad. Bannis beschikt bij Feyenoord over een contract dat na dit seizoen nog één jaar doorloopt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen