Ryan Babel en twee andere oude bekenden duiken op bij Ajax

18 juli 2022, 17:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ryan Babel is de komende tijd weer op De Toekomst te bewonderen. Ajax geeft de 35-jarige aanvaller de mogelijkheid om bij Jong Ajax zijn conditie op peil te houden. Babel heeft zich maandag voor het eerst gemeld bij de selectie van trainer John Heitinga.

Babel zit sinds zijn vertrek bij Galatasaray zonder club. Bij Jong Ajax mag hij gedurende zijn zoektocht naar een nieuwe werkgever in teamverband blijven trainen. Babel doorliep de jeugdopleiding van Ajax en maakte in 2007 de overstap naar Liverpool. In 2012 keerde hij voor de eerste keer terug in Amsterdam. In 2020 voor de tweede keer.

Ook Pelle Clement heeft zich gemeld bij de training van Jong Ajax. De middenvelder stond tot voor kort onder contract bij PEC Zwolle, maar koos ervoor om zijn aflopende verbintenis niet te verlengen. Hij is al een tijdje op zoek naar een nieuwe club, maar heeft er vooralsnog geen gevonden.

Carel Eiting

Eerder werd ook al bekend dat Carel Eiting meetraint bij Jong Ajax. De middenvelder speelde de afgelopen jaren voor Huddersfield Town en KRC Genk en is nu net als Babel en Clement nu transfervrij. De voorbije weken is Eiting met meerdere clubs in verband gebracht, waaronder het gepromoveerde FC Volendam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen