Bij Feyenoord 'overbodige' Hendrix gelinkt aan Twente en Antwerp

18 juli 2022, 16:32   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De samenwerking tussen Feyenoord en Jorrit Hendrix komt mogelijk tot een vroegtijdig einde. Volgens 1908.nl heeft de van Spartak Moskou gehuurde middenvelder van Arne Slot te horen gekregen dat hij mag uitkijken naar een nieuwe club. FC Twente en Antwerp FC zouden Hendrix wel willen inlijven.

Hendrix maakte in januari dit jaar de tijdelijke overstap van Spartak Moskou naar Feyenoord. De huurperiode duurt in principe tot het einde van dit seizoen, maar mogelijk gaan de club en speler al eerder uit elkaar. Hendrix zou namelijk niet direct in de plannen van Slot voor het komende seizoen voorkomen.

Bij Twente en Antwerp staat Hendrix naar verluidt hoog op het verlanglijstje. Een zomerse transfer naar een van deze clubs heeft wel nogal wat voeten in de aarde. Hoewel Hendrix op dit moment bij Feyenoord speelt, is Spartak Moskou zijn eigenlijke werkgever. Dat betekent dat er met meerdere partijen overeenstemming moet worden bereikt.

Bovendien wil Hendrix Feyenoord niet verlaten. De voormalig speler van PSV wil, ondanks de mededeling van Slot, voor zijn kans gaan in Rotterdam. Deze week maakt Hendrix geen deel uit van het mini-trainingskamp van Feyenoord in De Lutte. Dat lijkt niet met eventuele transferperikelen te maken te hebben: Hendrix kampt met een lichte blessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

The sooner , the better.......

Jeuk
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Prijzenswaardig dat hij zich niet uit het veld laat staan door de mededeling van de trainer. Dat wel. Maar ook op zijn geliefde posities heeft hij nog niet kunnen overtuigen. Helaas voor hem heeft Feyenoord in deze fase spelers nodig die er gelijk staan, dus snap de beslissing wel.

Martijn35
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Helemaal mee eens, het blijft in mijn ogen een net niet voetballer.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen