'Ook Atlético ziet af van Ronaldo; Zlatan tekent voor 26ste seizoen'

18 juli 2022, 15:37

Atlético Madrid lijkt af te zien van de komst van Cristiano Ronaldo. De Madrileense grootmacht hoopte de Portugees over te kunnen nemen van Manchester United, maar is tot de conclusie gekomen dat de financiële middelen voor zijn handtekening ontbreken.

Dat meldt Marca. Ronaldo wil dolgraag vertrekken bij Manchester United, waar hij komend seizoen niet deelneemt aan de Champions League. Atlético Madrid hoopte daarvan te profiteren en de aanvaller terug naar Spanje te halen, maar een pikant weerzien met oude liefde Real Madrid blijft uit. Ronaldo is simpelweg te duur voor Atlético. Eerder kondigden Chelsea, Bayern München en Paris Saint-Germain al aan niet met de aanvaller in zee te gaan.

Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic heeft definitief zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij AC Milan, zo bevestigt de cub na berichtgeving van onder meer transferexpert Fabrizio Romano en Sky Sports. De veertigjarige Zweed kampt momenteel met een zware knieblessure, maar begint binnenkort aan de voorbereiding op zijn 26ste seizoen sinds zijn debuut bij het Zweedse Malmö.

De spits is waarschijnlijk pas vanaf begin 2023 inzetbaar bij de regerend Italiaans landskampioen. Hij heeft daarom volgens Romano genoegen genomen met forse salarisverlaging. Met een loon van één à anderhalf miljoen euro komt hij voor een minimumsalaris op de lijst. Dat kan echter nog wel oplopen via eventuele bonussen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen