Dubbele opsteker voor Ajax uit ziekenboeg: duo keert terug

Dubbele opsteker voor Ajax uit ziekenboeg: duo keert terug

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

18 juli 2022 – Ajax heeft Remko Pasveer en Antony weer verwelkomd op het trainingsveld. Het duo miste de ontknoping van het afgelopen Eredivisie-seizoen vanwege blessureleed, maar staat tijdens het trainingskamp in Oostenrijk weer op het veld. Het is niet duidelijk wanneer de twee weer volledig inzetbaar zijn.

Pasveer ontbrak tijdens de laatste fase van het seizoen vanwege een blessure aan zijn hand. De ervaren doelman moest daardoor maandenlang toekijken, maar traint in Oostenrijk weer volledig mee met de groep. Afgelopen oefenwedstrijden werd het Amsterdamse doel nog verdedigd door Jay Gorter. De terugkeer van Pasveer is een flinke opsteker, vooral omdat Maarten Stekelenburg niet is meegereisd vanwege fysiek malheur.

Ook Antony staat weer op het veld, al doet de Braziliaanse buitenspeler nog niet aan alle oefeningen mee. De aanvaller, die naar verluidt wordt begeerd door diverse clubs uit het buitenland, kampte de afgelopen maanden met een enkelblessure. In de oefencampagne wordt de voorhoede vanwege zijn afwezigheid gevormd door Steven Bergwijn, Dusan Tadic en Steven Berghuis.

Mohamed Ihattaren is niet meegereisd naar Oostenrijk, zo werd zondag bekend. De club hield het op een kwestie van fitheid, maar volgens De Telegraaf heeft de middenvelder last van bedreigingen en intimidaties.

Reacties

gerelateerd