Feyenoorder Dilrosun kort na transfer staande gehouden

18 juli 2022, 10:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Javairô Dilrosun is maar al te blij met zijn transfer naar Feyenoord. De buitenspeler, die overkwam van Hertha BSC, tekende afgelopen week zijn meerjarige verbintenis in De Kuip, maar maakte een paar dagen later wat bijzonders mee in Rotterdam.

"Ik vind Rotterdam een mooie stad, maar twee dagen terug ben ik voor het eerst in Nederland aangehouden", vertelt de velugelspeler in gesprek met De Telegraaf. "Ik reed in de auto van de club en moest even stoppen. Dat had ik nog nooit meegemaakt. M'n kenteken en rijbewijs werden even gecheckt en uiteindelijk was er natuurlijk niets aan de hand. We hebben elkaar een fijne dag gewenst."

Een bijzonder moment in de stad waar Dilrosun de komende seizoenen successen wil boeken. Een overstap naar Feyenoord hing al jaren in de lucht, maar kwam destijds niet van de grond: "Feyenoord had op dit moment ook de financiële middelen om me binnen te halen. Dit is het juiste moment", aldus Dilrosun, die inzetbaar op alle vier de posities in de voorste linie. 

Dat Dilrosun voor Feyenoord kiest heeft te maken met de prestaties in het afgelopen seizoen, de manier van spelen, maar ook met de supporters: "Ik kijk altijd naar de Eredivisie en dat weet je dat Feyenoord één van de beste supportersscharen van Nederland en misschien wel Europa heeft. Deze keuze heb ik mede daarom gemaakt, want die steun geeft je iets extra's en ik denk dat deze supporters je echt helpen. Ik denk dat De Kuip in dat opzicht historisch is", besluit de geboren Amsterdammer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Jeuk
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Agent wou gewoon zijn handtekening voor z'n kinderen

Chiel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dhr Depay heeft dat ook weleens gehad in Rotterdam. Misschien is dat omdat er ook genoeg jonge binkies in een veel te dure auto rondrijden. Die eigenlijk niet helemaal eerlijk kunnen vertellen hoe ze aan dat geld komen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen