Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Overmars maakt Alderweireld best betaalde speler van België'

'Overmars maakt Alderweireld best betaalde speler van België'

Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

18 juli 2022 – Met het aantrekken van Toby Alderweireld heeft technisch directeur Marc Overmars gezorgd voor een stunt op de transfermarkt. Voor de komst van de 33-jarige verdediger moet Antwerp FC wel diep in de buidel tasten, want de Belgisch international wordt grootverdiener op De Bosuil.

Dat meldt Het Nieuwsblad, dat weet dat Alderweireld in één klap de best betaalde speler uit de Belgische Jupiler Pro League is. Alderweireld heeft een contract voor drie seizoenen getekend bij de ambitieuze club uit Antwerpen, waar hij in zijn eerste seizoen maar liefst vijf miljoen euro per jaar zal ontvangen. In de seizoenen daarna zal de routinier minder gaan verdienen, maar blijft hij grootverdiener in België.

Eerder werd Vincent Janssen na zijn transfer naar Antwerp FC in België gezien als grootverdiener. De 27-jarige spits, die overkwam van het Mexicaanse Monterrey, ontvangt op bij The Great Old namelijk ook een vorstelijk jaarsalaris van 2,5 miljoen euro netto. Daarmee troefde Janssen de goed verdienende Simon Mignolet af, maar Alderweireld neemt zijn plek nu weer over.

De komst van Alderweireld naar Antwerpen is kenmerkend voor de torenhige ambities van de club. Met een rijke eigenaar, een nieuwe technisch directeur en een nieuwe trainer hoopt de club dit seizoen grote successen te kunnen gaan boeken. Zondag wacht de eerste competitiewedstrijd tegen het KV Mechelen van Danny Buijs. Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

SCOOR EEN FREE BET TOT €50! Meld je aan

Reacties

gerelateerd