'Van Bronckhorst vindt opvolger Ajax-target Bassey in Liverpool'

18 juli 2022, 07:31   Bijgewerkt: 18 juli 2022, 08:54

Giovanni van Bronckhorst hoopt spoedig Ben Davies te verwelkomen in Schotland. Rangers is op zoek naar een nieuwe centrumverdediger, aangezien Calvin Bassey hard op weg is naar Ajax. Davies staat op het punt om aan de slag te gaan bij de Schotse topclub Rangers.

Dat melden diverse Engelse media, waaronder Sky Sports en The Guardian. Rangers betaalt naar verluidt iets minder dan vijf miljoen euro om Davies los te weken bij Liverpool, waar hij genoegen moet nemen met een reserverol. De 26-jarige centrumverdediger speelde afgelopen seizoen nog op huurbasis bij Sheffield United in de Championship.

Daarmee houdt Rangers nog een flink bedrag over. Ajax gaat namelijk 25 miljoen euro betalen voor de 22-jarige Nigeriaan, zo meldden diverse media dit weekend. Bassey groeide uit tot vaste waarde in het hart van de Schotse defensie. Davies wordt gehaald voor zijn erfenis.

Liverpool nam Davies in februari 2021 over van Preston North End, waar hij meer dan honderd wedstrijden speelde. Die club stuurde hem tevens op huurbasis naar York City, Tranmere Rovers, Southport, Newport County en Fleetwood Town.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Banaan
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik volg de premier League niet eens maar ik weet wel dat de speler op de foto 29 jarige Ben Davies is, speler van Tottenham en de nationale ploeg van Wales. (zoals op de foto te zien is) Ben Davies van Liverpool is een Engelsman. Een erg amateuristische fout. Maar die worden hier wel meer gemaakt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen