'Ibrahimovic levert miljoenen in voor nieuw contract bij Milan'

17 juli 2022, 19:39   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Zlatan Ibrahimovic gaat komende week officieel zijn contract verlengen bij AC Milan. De veertigjarige spits, die momenteel kampt met een zware blessure, zal vermoedelijk komende dinsdag zijn handtekening zetten onder een verbintenis die hem voor een extra seizoen bij de Italiaanse landskampioen houdt.

Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. De Zweedse aanvaller zou naar verluidt momenteel een jaarsalaris van zeven miljoen euro opstrijken, maar dat bedrag zal vanaf komend seizoen aanzienlijk omlaag gaan. De veteraan zal namelijk het minimumsalaris gaan verdienen bij de Rossoneri: zijn nieuwe salaris komt uit op één à anderhalf miljoen euro.

Dat salaris kan overigens nog wel stijgen door middel van prestaties. De speelkansen van de aanvaller zijn nog onduidelijk, omdat hij eind mei een operatie aan zijn voorste kruisband heeft ondergaan. Daardoor is Ibrahimovic dit kalenderjaar sowieso niet meer inzetbaar. Het is niet duidelijk wanneer hij zijn rentree kan maken.

Ibrahimovic keerde in 2020 terug bij de Milanese grootmacht, nadat hij daarvoor juist Europa had verlaten voor een avontuur bij LA Galaxy. Afgelopen seizoen droeg hij bij aan de eerste landstitel van AC Milan sinds 2011.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen