'Memphis krijgt uitweg in Engeland, maar staat niet te springen'

17 juli 2022, 14:35

Tottenham Hotspur is bereid om zeventien miljoen euro te betalen voor Memphis Depay. Daarmee nadert de club de vraagprijs van FC Barcelona, dat inzet op twintig miljoen. De Catalanen kunnen op die manier een enorme winst maken, aangezien de aanvaller afgelopen zomer transfervrij naar Camp Nou kwam.

Barcelona en Tottenham hadden de afgelopen weken contact over de verhuurperiode bij Clément Lenglet en tijdens die gesprekken zou ook de naam van Memphis gevallen zijn. De aanvaller ziet zelf nog weinig in een overstap naar de Premier League, maar wel zou hij serieus rekening houden met een vertrek uit Camp Nou. Na de komst van Raphinha en Robert Lewandowski is de kans op speeltijd nog kleiner geworden, terwijl Xavi sowieso geen fan leek van de Nederlander.

Volgens Sport zou Memphis ook bij meerdere Italiaanse clubs op het wensenlijstje staan, maar die willen tot dusver niet voldoen aan de vraagprijs van Barça. Daarnaast werd Sevilla genoemd als mogelijke bestemming. Xavi zou verdediger Jules Kounde graag aan de selectie toevoegen en de Nederlandse aanvaller zou dan als wisselgeld kunnen dienen in die deal. Dat lijkt niet te gaan gebeuren, omdat de Nederlander zelf niet naar Andalusië wil verkassen.

Tottenham Hotspur

Bij Tottenham Hotspur is de concurrentie ook behoorlijk fors, mocht Memphis toch openstaan voor een transfer. Harry Kane, Heung-Min Son, Dejan Kulusevski, Richarlison en Lucas Moura staan bij de Londenaren onder contract. Steven Bergwijn besloot om naar Ajax te verkassen, omdat hij voelde dat hij te weinig aan spelen toe zou komen.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen