Jahanbakhsh en Dilrosun willen basisplaats: "Ik kan overal spelen"

17 juli 2022, 14:18

Alireza Jahanbakhsh werd afgelopen seizoen met hoge verwachtingen binnengehaald, maar hij heeft niet kunnen imponeren. Dit seizoen moet dat anders, weet de aanvaller. Als hij tenminste een basisplaats krijgt. De buitenspeler heeft een extra concurrent gekregen in de persoon van Javairo Dilrosun.

"Ik verwacht meer van mezelf dan ik vorig jaar heb laten zien. Er zaten goede wedstrijden tussen, maar het rendement moet beter. Mijn doel is om een beter seizoen te hebben. Ik wil meer goals maken en assists hebben", vertelt de buitenspeler in gesprek met RTV Rijnmond.  Hij kijkt tot met een goed gevoel terug op zijn eerste seizoen, na moeizame jaren bij Brighton & Hove Albion. "Ik heb de laatste jaren veel wedstrijden gemist. Hier kon ik elke drie dagen spelen, dat is goed voor mij. De prestaties moesten alleen beter."

De aanvaller is ook blij met de prestaties van het team. De ploeg van Slot bereikte de finale van de Conference League. "Ik ben een teamspeler. Vorig jaar hebben we het heel goed gedaan. Natuurlijk wil je als speler graag iedere wedstrijd spelen, maar het was belangrijker om onze wedstrijden te winnen en de finale te bereiken. Als je dan niet speelt, moet je de anderen helpen om klaar te zijn voor de wedstrijden."

Dilrosun

Jahanbakhsh heeft met Patrik Walemark al een concurrent voor de rechtsbuitenpositie, maar ook nieuwkomer Dilrosun kan op die positie uit de voeten. "Ik heb vorig jaar mijn beste wedstrijden op tien gespeeld, maar ik kan ook op links of rechts", vertelt de aanvaller, die overkwam van Hertha BSC, voor de camera van ESPN. "Ik denk dat ik liever op rechts speel, maar links vind ik ook goed. Ik wil niet zeggen dat ik alles kan, maar ik kan wel overal spelen."

De buitenspeler werd gehaald als nummer tien of rechtsvoor. "Maar daarna is Luis Sinisterra weggegaan, dus op dit moment ben ik linksbuiten. Binnenkort heb ik een gesprek met de trainer, dan zullen we wel zien wat er gebeurt. Ik denk dat het een goede trainer voor me is. Hij geeft me vertrouwen, ik denk dat het belangrijkst is", besluit Dilrosun.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij kan ook om geen andere reden dan de teamprestatie tevreden zijn. Wat heeft hij laten zien hoe het niet moet, zeg. Hoop echt op een beter seizoen. Voor hem en het Legioen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen