"Handen jeuken als ik Van Dijk zie, is veel ruimte voor verbetering"

17 juli 2022, 10:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Virgil van Dijk kan nog veel beter worden dan hij nu al is. Dat stelt personal trainer Patrick Woerst, die met meerdere internationals van het Nederlands elftal traint. Hij wordt onder andere ingehuurd door Dominique Janssen, Ryan Gravenberch en Denzel Dumfries.

Woerts wordt ingehuurd om persoonlijk met spelers aan de slag te gaan om vaardigheden bij te schaven. Bij een club is daar namelijk niet altijd tijd en ruimte voor, zo vertelt hij bij de NOS. "Het wordt heel lastig om individuele aandacht te geven in een selectie met 23 spelers. Dus ik denk dat zij op zoek zijn naar specialisten die hen aanvullen", vertelt de personal trainer, die graag nog eens met Van Dijk zou werken.

"Mijn handen jeuken als ik Virgil van Dijk zie", vertelt Woerst. "Ik ben van mening dat hij een topverdediger is, begrijp me niet verkeerd, maar dat is vooral op fysiek en snelheid. Daarin compenseert hij heel vaak het niet goed gepositioneerd staan. Ik denk dat daar voor hem nog heel veel ruimte is voor verbetering."

De centrale verdediger is een van de duurste verdedigers uit de geschiedenis. Liverpool betaalde ongeveer tachtig miljoen euro aan Southampton om hem te contracteren. De Engelse club pakte de afgelopen jaren alle prijzen die te winnen zijn. Michael Owen liet zich begin mei nog lovend uit over de Nederlander: "Hij is groter dan iedereen, hij is sterker dan iedereen, hij is sneller dan iedereen. Ik heb nog nooit zoiets gezien.Hij is de beste verdediger allertijden", vertelde de oud-voetballer bij BT Sports.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dominique Janssen ?? Die heeft zich inderdaad verbeterd in ballen de tribune op jagen 😋

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen