PSV hoorde nog niets van Ten Hag over Sangaré en heeft weer beet

16 juli 2022, 17:14

PSV heeft nog altijd geen officieel bod ontvangen op Ibrahim Sangaré. Vanuit Engeland kwamen de geruchten dat Erik ten Hag met Manchester United de middenvelder in het vizier had, maar concreet is de belangstelling in de Ivoriaan in elk geval nog niet. De Eindhovenaren werken in principe niet mee aan een transfer, tenzij de afkoopclausule op tafel komt.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad zaterdag althans. Dat The Red Devils liefst 37 miljoen euro neertellen voor de PSV'er is op dit moment onwaarschijnlijk, aangezien ze zich officieel nog niet eens hebben gemeld voor de controleur. Omdat dat bedrag als afkoopsom is opgenomen in zijn verbintenis, zou de Eredivisieclub wel kansloos zijn als er een club is die dat wel bereid is om te betalen. Vanuit de Premier League had eerder Newcastle United belangstelling. 

PSV wil Sangaré echter graag behouden en bereidt daarom een nieuw contractvoorstel voor. Niet alleen wordt de contractduur verlengd, ook kan hij behoorlijk meer gaan verdienen in het Philips Stadion. Of de afkoopsom van 37 miljoen euro ook verhoogd moet worden, is niet bekend. Vooralsnog is er nog geen andere club dan PSV geweest, die hem een aanbieding heeft gedaan.

Lees ook: Veerman ziet verschil Schmidt en Van Nistelrooij: "Meer tactisch"

Brentwaite naar PSV

Verder kwam Voetbal International met de transfer die afgelopen week uit Engeland ook al doorsijpelde: Jarrad Branthwawite komt naar Eindhoven en alleen de papierwinkel hoeft volgens het weekblad nog maar te worden afgerond. Vermoedelijk komt hij op huurbasis over van Everton, waar hij eerder samenwerkte met Marcel Brands. De Engelsman had weinig perspectief bij The Toffees, die hem niet eens opnamen voor de selectie voor het trainingskamp.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen