'Overbodige Wijnaldum door PSG aangeboden, twee clubs interesse'

16 juli 2022, 13:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Paris Saint-Germain heeft Georginio Wijnaldum aangeboden bij verschillende clubs. De middenvelder is door trainer Christophe Galtier niet meegenomen op trainingskamp en is een van de spelers die bij de grote renovatie moet vertrekken deze zomer. Om van de Nederlander af te komen, is een huurdeal bij verschillende clubs aangeboden.

Daarover schrijft transferjournalist Nicolò Schira zaterdag. Omdat Wijnaldum een torenhoog salaris verdient, waarmee destijds de voetballer voor de neus van FC Barcelona werd weggekaapt, is PSG bereid om de helft van het salaris door te betalen. Slechts de andere helft van het loon moet dan worden opgebracht door zijn nieuwe tijdelijke werkgever. Dat aanbod is de deur uitgedaan en vanuit een aantal clubs is (voorzichtige) interesse.

AS Roma (waar hij Henrikh Mkhitaryan kan vervangen) en AC Milan (waar hij de opvolger kan worden van Franck Kessié) zouden de Nederlander wel een jaar willen huren van Paris Saint-Germain, maar van beide clubs is het onzeker of ze aan de eis kunnen voldoen om de helft van het loon over te nemen. Newcastle United en Aston Villa werden minder concreet genoemd in het geruchtencircuit, maar zouden hem ook graag naar Engeland willen halen. 

Lees ook: Deze internationals moeten voor het WK nog een transfer maken

PSV volgt Wijnaldum

Ook in Eindhoven kan Wijnaldum terugkeren, want bij PSV hoopt men de international ook te kunnen verleiden tot een rentree. Hoe langer een nieuwe club uitblijft voor de middenvelder, hoe groter de kans op een terugkeer. Al is het de vraag of PSV hem dan wil huren én of het eventueel de helft van het geld kan ophoesten van wat Wijnaldum verdient. Als er een zekere basisplaats wordt beloofd, kan dat met het oog op het WK voor de speler overigens wel interessant zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen