'De Ligt en Juve kunnen bod verwachten na nieuws rond Lewa'

16 juli 2022, 09:28

Matthijs de Ligt lijkt te kunnen gaan profiteren van de aanstaande transfer van Robert Lewandowski. De spits uit Polen is hard op weg naar FC Barcelona, dat vijftig miljoen euro zal betalen aan Bayern München. Dat geld willen de Duitsers meteen gebruiken om De Ligt op te pikken.

Dat moet er volgens de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano wel een smak geld worden toegevoegd. Juventus wil namelijk nog altijd tussen de negentig en honderd miljoen euro ontvangen voor de 22-jarige verdediger, die nog tot medio 2024 onder contract staat in het Allianz Stadium. De interesse van Bayern is geen geheim. De regerend landskampioen van Duitsland legde al een bod neer in Turijn.

Lees ook: Bayern gaat overstag en geeft Barça zijn zin in Lewandowski-soap

Dat werd echter afgewezen en de wens van De Oude Dame is duidelijk. Het volgende bod moet richting de honderd miljoen gaan, anders kan de club uit Beieren beter ergens anders aankloppen. In eerste instantie was ook Chelsea op de markt voor De Ligt. De Londenaren hebben Kalidou Koulibaly inmiddels vastgelegd. Daarnaast staan ook Nathan Aké (Manchester City), Presnel Kimpembe (Paris Saint-Germain) en Jules Koundé (Sevilla) op het lijstje.

Gnabry & Laimer

Bayern is overigens niet enkel bezig met het binnen hengelen van De Ligt. De grootmacht uit München is hard op weg om het volgende zomer aflopende contract van Serge Gnabry (27) te verlengen. Volgens Romano is het alleen nog wachten op witte rook. Daarnaast staat Konrad Laimer (25) nog steeds hoog op het verlanglijstje. Hij is momenteel nog actief bij RB Leipzig, waar hij nog een jaar vastligt.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen