Bayern gaat overstag en geeft Barça zijn zin in Lewandowski-soap

16 juli 2022, 08:31

Robert Lewandowksi speelt de komende drie seizoenen zo goed als zeker in het shirt van FC Barcelona. De doelpuntenmachine uit Polen staat al maandenlang op het verlanglijstje van de Catalanen, die het maar niet eens konden worden met München. Nu lijkt er toch een akkoord te zijn.

De afgelopen maanden waren de vooruitzichten voor Lewandowski niet bepaald goed. Hij wilde zelf graag naar Barcelona vertrekken en de topclub uit Spanje wilde de spits ook ten koste van veel naar het Camp Nou halen. Bayern weigerde hem echter voor een habbekrats te laten gaan en sloegen aanbiedingen van 32 en 45 miljoen euro af. De topclub uit Beieren is nu wel akkoord gegaan met een bedrag van naar verluidt vijftig miljoen euro.

Volgens de bekende transferspecialist Fabrizio Romano heeft Lewandowski zijn vertrekwens vrijdag nogmaals duidelijk gemaakt. Daarop heeft men in de Allianz Arena besloten om toch maar mee te werken aan een vertrek van de steunpilaar. Volgens Romano wordt er ruim vijftig miljoen euro vanuit Barcelona overgemaakt naar München. De aanvoerder van Polen, die zelf al maanden akkoord was met de Catalanen, tekent dit weekend voor drie jaar.

Zo lijkt er een einde te gaan komen aan een maandenlange transfersoap. Bayern zal met frisse tegenzin de vijftig miljoen euro accepteren, terwijl Lewandowski zijn vurig gewenste transfer toch te pakken heeft. De goaltjesdief stond de afgelopen negen seizoenen onder contract bij Bayern en was daarvoor vier seizoenen te bewonderen bij Borussia Dortmund. Eerder was hij in Polen actief in het shirt van onder meer Lech Pozna?.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen