Vitesse haalt interessante naam binnen; dubbelslag Go Ahead Eagles

15 juli 2022, 19:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Vitesse heeft zich vrijdag versterkt met Francisco Reis Ferreira, beter bekend als Ferro. De 25-jarige verdediger wordt gehuurd van het Benfica van Roger Schmidt, met daarbij een optie tot koop. De Portugees gold in het verleden als groot talent en stond als jong talent in de belangstelling van onder meer Real Madrid. 

Een doorbraak van die proporties bleef uit, maar Ferro deed wel de nodige ervaring op bij Benfica (66 wedstrijden) en op huurbasis bij Valencia en Hajduk Split. "Na al mijn jaren in Portugal en periodes in Spanje en Kroatië kijk ik erg uit naar mijn tijd in Nederland. Ik denk dat zowel Vitesse als de Eredivisie uitstekend bij mij passen", stelde Ferro.

Door technisch directeur Benjamin Schmedes wordt hij omschreven als een 'stabiele en ervaren verdediger, die uit het goede hout gesneden is.' "Hij is fysiek sterk, is van het slimme verdedigen en levert een goede bijdrage aan de opbouw." Ferro is na Melle Meulensteen en Carlens Arcus de derde zomerversterking van de Arnhemse club. 

Go Ahead Eagles

Op dezelfde dag deed ook Go Ahead Eagles goede zaken op de transfermarkt. Met de IJslandse middenvelder Willum Willumsson (23) van BATE Borisov en de Noorse aanvaller Oliver Edvardsen (23) van Stabaek IF werden twee Scandinavische spelers aangetrokken. Zij tekenden in Deventer voor respectievelijk twee en drie seizoenen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen