Volendam behoudt Inter-huurling; Nice wil Dolberg verkopen

15 juli 2022, 15:18

FC Volendam heeft de gewenste zomeraanwinst te pakken. De promovendus huurt Gaetano Oristanio voor een extra seizoen van de Italiaanse topclub Inter. Oristanio is na Benaissa Benamar (FC Utrecht) en Francesco Antonucci (Feyenoord, opnieuw gehuurd) de derde nieuwe speler.

Oristanio is echter geen onbekende naam in Volendam. De middenvelder speelde afgelopen seizoen ook al op huurbasis bij de ploeg van Wim Jonk. De negentienjarige jeugdinternational was in 35 wedstrijden goed voor zeven doelpunten en één assist, waarmee hij uiteindelijk een belangrijke rol vertolkte in de promotie uit de Keuken Kampioen Divisie.

Dolberg

OGC Nice staat open voor een vertrek van Kasper Dolberg. De voormalig spits van Ajax heeft de hoge verwachtingen in Frankrijk niet kunnen inlossen en mag na een matig seizoen op zoek naar een nieuwe werkgever. Dat melden diverse Franse media.

De 24-jarige Deen kwam afgelopen seizoen 26 wedstrijden in actie namens de Franse subtopper. Daarin was hij slechts zes keer trefzeker en bereidde hij twee doelpunten voor. Desondanks hoeft de spits over interesse voorlopig niet te klagen. De aanvaller staat op de verlanglijst van het Engelse Brentford, waar zijn landgenoot Thomas Frank de hoofdcoach is.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen