'Toptalent wil naar Feyenoord; Rotterdammers verhuren aanwinst'

15 juli 2022, 13:40

Adil Aouchiche staat open voor een transfer naar Feyenoord. De negentienjarige middenvelder van Saint-Étienne, die bekendstaat als een van de grootste talenten van de Franse competitie, heeft zelf wel oren naar een overstap naar de Rotterdamse topclub.

Dat meldt 1908.nl in een uitgebreide video met transferupdates. De middenvelder wordt gezien als de opvolger van Guus Til, die een transfer naar PSV verkoos boven een langer verblijf bij Feyenoord. De Rotterdammers achten zich bovendien kansrijk om Aouchiche aan het elftal toe te voegen. De ploeg van coach Arne Slot is van plan om een bod uit te brengen op de middenvelder.

Tegenover de mogelijke komst van de Fransman staat waarschijnlijk het vertrek van Cole Bassett. De Amerikaanse middenvelder, die afgelopen winter neerstreek in Rotterdam, wordt volgens Voetbal International verhuurd aan Fortuna Sittard. De Limburgers waren op zoek naar een nieuwe aanvallende middenvelder, nadat Zian Flemming naar Milwall verkaste.

De enkelvoudig international van de Verenigde Staten komt bij Feyenoord voorlopig niet in de plannen voor. Fortuna zette aanvankelijk in op Michel Vlap, maar hij koos voor een terugkeer naar FC Twente.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen