Bayern-directeur gaat in op onderhandelingen over De Ligt

15 juli 2022, 10:35

Bayern München zet nog altijd vol in op de komst van Matthijs de Ligt. De Nederlandse verdediger staat momenteel onder contract bij Juventus, maar staat zelf open voor een toptransfer naar de Bundesliga. Technisch directeur Hasan Salihamidzic gaat in gesprek met Fabrizio Romano in op de transfergeruchten.

Salihamidzic geeft toe dat hij onlangs met de Italiaanse topclub om tafel heeft gezeten om een transfer te bespreken. "Het was belangrijk om Juve te ontmoeten. We hebben twee gesprekken gevoerd, nu moeten we geduld hebben en zien wat er gebeurt. In principe ben ik een optimistisch persoon. We zullen doen wat het beste is voor FC Bayern", aldus de technisch directeur.

De Ligt zou voor een bedrag van negentig à honderd miljoen euro mogen vertrekken bij Juventus. Bayern München, dat De Ligt beschouwt als de nieuwe leider van de defensie, zou echter maximaal zestig miljoen euro willen betalen voor de verdediger van het Nederlands elftal.

De Ligt speelt sinds 2019 voor Juventus, dat hem voor 85 miljoen euro overnam van Ajax. Afgelopen seizoen was hij een onomstreden basiskracht bij de Turijnse grootmacht.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen