'Here we go!' Romano komt met details over transfer Martínez

15 juli 2022, 10:12

De deal is beklonken: Manchester United gaat zich definitief versterken met Lisandro Martínez. De Argentijnse verdediger gaat Ajax na drie seizoenen verruilen voor een avontuur in de Engelse top. Volgens transferexpert Fabrizio Romano staat niets een overstap van de linksbenige verdediger nog in de weg.

Romano meldt op zijn Twitter-account dat er een volledig akkoord is bereikt tussen United en Ajax over de transfer. De deal levert Ajax 55 miljoen euro op, waarmee de Amsterdammers flinke winst maken op de verdediger. Hij werd in 2019 namelijk voor zeven miljoen euro losgeweekt bij Defensa y Justicia. Martínez tekent een contract voor vijf seizoenen in Manchester.

Erik ten Hag speelde uiteindelijk een doorslaggevende rol in de transfer van de Argentijnse verdediger. Het was de voormalig coach van de Amsterdammers die United overtuigde om voor Martínez te gaan. De gesprekken over zijn eventuele transfer werden woensdag hervat en bereikten al snel een doorbraak. Ook persoonlijk was Martínez snel rond met United.

Ajax moet daardoor zelf de markt op om een vervanger te strikken. Daarvoor is Calvin Bassey naar verluidt in beeld. De linksbenige verdediger moet worden overgenomen van Rangers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen