'Ronaldo kan naar oude rivaal; Lewa wijst topclubs af'

15 juli 2022, 09:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Cristiano Ronaldo gaat nog niet in op de interesse uit Saoedi-Arabië. De 37-jarige superster staat op de radar van een club uit dat land en kan met afstand de best betaalde speler ter wereld worden, maar Ronaldo ziet een overstap niet zitten. Intussen neemt de interesse in zijn diensten toe.

De aanvaller wil vertrekken bij Manchester United, maar kiest volgens ESPN niet voor een overstap naar Saoedi-Arabië. Daar lag een contract klaar ter waarde van 250 miljoen euro. Dat zou hij gaan verdienen in twee seizoenen. Ronaldo heeft echter ook de mogelijkheid om in Europa actief te blijven. Bayern München en Atlético Madrid houden de ontwikkelingen naar verluidt in de gaten. Vooral een overstap naar Atlético zou pikant zijn. Die club gold in zijn periode als speler van Real Madrid jarenlang als zijn absolute rivaal.

Lees ook: 'Ronaldo zet streep door mega-aanbod én heeft optie minder'

Het lijkt een kwestie van tijd voordat Robert Lewandowski zijn gewenste transfer te pakken heeft. De Poolse aanvaller wil dolgraag vertrekken bij Bayern München en kan rekenen op de nodige interesse. Lewandowski zelf heeft echter zijn zinnen gezet op een move naar FC Barcelona, dat circa vijftig miljoen euro zou overhebben voor zijn diensten.

Er zijn echter kapers op de kust. Ook Chelsea en Paris Saint-Germain hebben oren naar de komst van de Poolse superster. Lewandowski lijkt echter niet bereid om op die interesse in te gaan. Volgens BILD wil hij deze zomer alleen naar Camp Nou verkassen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen