Emmen haalt ex-keeper Utrecht; Vitesse wil oud-target Real Madrid

15 juli 2022, 09:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Emmen heeft zich versterkt met Eric Oelschlägel. De Duitse doelman was transfervrij na zijn vertrek bij FC Utrecht en heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij de Drentse promovendus. In zijn verbintenis is tevens een optie voor een extra seizoen opgenomen.

Dat bevestigen de clubs via de eigen kanalen. Oelschlägel was vorig seizoen een korte fase eerste keuze bij FC Utrecht, maar raakte afgelopen seizoen zijn plek kwijt. "Met Eric halen we een uitstekende doelman voor de komende seizoenen binnen. Hij heeft zich in Nederland en Duitsland al bewezen en is toch pas 26 jaar. We hopen dat hij zich ook bij ons positief zal laten zien om de club en zichzelf verder te ontwikkelen", zegt voorzitter Ronald Lubbers op de clubwebsite.

Vitesse

Vitesse lijkt zich te gaan versterken met een nieuwe verdediger. Portugese bronnen melden aan De Telegraaf dat de 25-jarige Ferro op het punt staat de overstap te maken naar Arnhem. Ferro gold op jonge leeftijd als groot talent en werd zelfs begeerd door Real Madrid, maar een doorbraak bleef uiteindelijk uit. Vitesse wil de verdediger huren van het Benfica van Roger Schmidt.

Ferro gaat zich naar verwachting nog deze week melden in Arnhem voor de medische keuring. De verdediger zou de derde zomeraanwinst zijn voor de subtopper, na Melle Meulensteen en Arcus Carlens.

Bekijk hier: alle afgeronde transfers in de Eredivisie

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen