'Interesse voor Cyriel Dessers van mogelijke CL-deelnemer'

14 juli 2022, 23:55

Voor Cyriel Dessers lonkt een transfer naar Servië. Rode Ster Belgrado zou een oogje hebben op de 27-jarige spits, die vorig seizoen op huurbasis uitkwam voor Feyenoord.

Servische media brengen Dessers in verband met een transfer naar Rode Ster Belgrado. De kampioen van de Super Liga is op zoek naar een nieuwe aanvalsleider en Dessers zou die offensieve vacature kunnen invullen.

Maakt Dessers daadwerkelijk de overstap naar Rode Ster Belgrado, dan speelt hij komend seizoen mogelijk in de Champions League. De Servische topclub moet twee voorrondes overleven om zich te plaatsen voor de groepsfase van het belangrijkste Europese clubtoernooi.

Feyenoord had de mogelijkheid om Dessers definitief over te nemen van KRC Genk, maar besloot de koopoptie van vier miljoen euro niet te lichten. Bij de Belgische club lijkt de Nigeriaanse spits niet per se weg te hoeven. "Hij is hier op de goede manier binnengekomen. Cyriel is Cyriel. Hij bevestigt de positieve verhalen die ik over hem gehoord heb", zei trainer Wouter Vrancken vorige week nog tegen Het Laatste Nieuws.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen