Kuyt haalt weer speler met Feyenoord-verleden naar ADO

14 juli 2022, 21:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

ADO Den Haag heeft zich versterkt met Joël Zwarts. De 23-jarige aanvaller komt op huurbasis over van Jahn Regensburg. Zwarts voegt zich vrijdag bij de selectie van trainer Dirk Kuyt, die op dit moment een trainingskamp belegt.

Zwarts werd opgeleid door Excelsior en maakte in 2017 de overstap naar Feyenoord. Daar bleef hij twee jaar, inclusief een huurperiode bij FC Dordrecht, alvorens hij terugkeerde naar Excelsior. Vorig jaar zomer stapte de aanvaller over naar Jahn Regensburg, dat uitkomt op het tweede niveau van Duitsland.

Zwarts is niet de eerste speler met een Feyenoord-verleden die deze zomer de overstap naar ADO maakt. Abdel Belarbi (direct overgekomen uit de jeugdopleiding van de Rotterdamse club) en Jordy Wehrmann (gehuurd van FC Luzern) werden eerder door Kuyt en technisch manager Daryl Janmaat naar Den Haag gehaald.

Kuyt heeft de ambitie om in zijn eerste jaar als hoofdtrainer meteen te promoveren. "Uiteindelijk ligt het aan onszelf. We moeten zelf aan de slag, nog daadkrachtiger zijn dan het afgelopen seizoen. We zitten er al dichtbij en moeten nu die laatste stappen gaan zetten. Ik ben ervan overtuigd dat we dat met elkaar gaan doen", zei hij drie weken geleden in het Algemeen Dagblad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen